Hallo allemaal! 

Hieronder stellen wij met trots onze leidingsploeg voor van het jaar 2022-2023!

Chiara Zvanut

Hey! Ik ben Chiara, ik ben 18 jaar en ik begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding en we gaan er een geweldig jaar van maken met de speelclubs! Ik begin dit jaar met mijn opleiding leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en geschiedenis aan Thomas More in Mechelen. Mijn lievelings eten is vol au vent met frietjes, liefst met veel mayonaise en als het aan mij ligt spelen we elke zondag woudloperskeuken of een super cool bosspel!

Sophie Blondelle

Hey, ik ben Sophie, 19 jaar. Dit is mijn eerste jaar leiding. Jullie zullen me zien bij de speelclubbers, waar we onvergetelijke momenten gaan beleven. Ik studeer psychologie in Gent. Ik hou van pannenkoeken maar nog net iets meer van Club Brugge. Het allerliefste speel ik buiten actieve spelletjes. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen en samen te werken om de mooiste herinneringen te creëren. Natuurlijk ben ik samen met mijn broer Jonah de leukste leiding ;))

Jonah Blondelle

KIEKEBOOEEE! Ik ben Jonah, dit jaar al mijn 5de jaar als leiding en 4de jaar als groepsleiding. Ik was nog rakwi-leiding, dit jaar wel dus! Ik heb er suuupper veel zin in en kijk er al naar uit de lekkerste dingen te eten op kamp! Zelf speel ik graag actieve spelletjes want ik heb vaak iets te veel energie :)) groetjes de leukste leiding natuurlijk :)) Helaas samen met mijn zus Sophie ben ik de leukste leiding..

Merel Simons

Hoi allemaal, Ik ben Merel Simons en ik ben 18 jaar ik begin dit jaar aan mijn 3de jaar als leiding. Ik ben 2 jaar speelclub leiding geweest en dit jaar ga ik een fantastisch jaar beleven met de rakwi's. Ik studeer voor leerkracht lager onderwijs in Vorselaar. Ik lust heel graag vol au vent met frietjes en mijn lievelingsspelletje op de chiro is een super megacoole quiz.

Anna Kot

Hooiii Mijn naam is Anna en ik ben 18 jaar. Dit is mijn derde jaar leiding. Ik heb al leiding gegeven aan de speelclub en aan de Tito’s. Dit jaar geef ik samen met Chelsea leiding aan de Tito’s en Keti’s waar ik suuuper veel zin in heb!! Ik studeer journalistiek in Antwerpen. Mijn lievelingseten is pizza😋😋😋 en mijn lievelings Chiro-spel is vlaggenroof🚩🚩🚩

Chelsea Zvanut

Heyyy, ik ben Chelsea en ik ben 21 jaar. Ik start dit jaar aan mijn 5de jaar als leiding. Dit jaar geef ik leiding aan de superleuke tito's en keti's, JOEPIEEEE! Ik eet heel graag pasta en pizza, mijn lievelingsspel is levend lijk en mijn favoriete kleur is groen! Zo nu kennen jullie mij al iets beter! Ciao'kes

Lars De Roover

Hallo ik ben Lars! Ik ben 20 jaar en sta dit jaar al voor de 3de keer leiding van de oudste groep. Ik kijk er heel erg naar uit de Aspi's samen met Nette een laatste top jaar te geven als lid! Ik eet ook heel graag grote Pizza salami met pikante olijfolie, die deel ik ook liefst met Jonah! Groetjes lars van Peter pan!

Nette Kot

Ik ben Nette, 21 jaar eerste jaar leiding van de aspi's. Ik ben de grote zus van Anna en vind het heek leuk dat wij samen leiding zijn. Ik studeer psychologie aan de ugent. Ik lust heel graag frietjes met stoofvlees. Mijn lievelingsspel is.. alles!! Ik kan niet kiezen😁 Ik kijk heel erg uit naar het komende chirojaar en mijn eerste jaar als leiding!