Groepsweekend 2024

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien al wel weten, gaan we 1-2-3 maart op groepsweekend! Joepie! Hieronder vinden jullie verdere informatie omtrent het brengen/ophalen van jullie kind(eren), het inschrijven, de nodige bagage,… 

Waar gaan we naartoe?
Dit jaar gaan we op groepsweekend naar Zandvliet, meer bepaald naar de lokalen van Chiro Kievitjesnest. Het exacte adres waar we jullie verwachten is: De Keizershoeve 76-78, 2040 Zandvliet

Heenreis:

De tito’s, keti’s en aspi’s vertrekken vrijdagavond onder begeleiding van enkele leiding met de fiets naar Zandvliet. Ze worden om 18 uur met de fiets, die volledig in orde is, verwacht aan onze eigen chirolokalen.

De Speelclubbers en Rakwi’s worden door de ouders naar de weekendplaats gebracht. Ze worden door de leiding verwelkomd om 19 uur in Zandvliet.

We verwachten dat iedereen in uniform aankomt op de weekendplaats (ook onze fietsers) en dat iedereen zijn/haar maagje al gevuld is 😉

Indien je kind nog geen Chiro t-shirt heeft, kunt u altijd een t-shirt bij ons kopen voor of na de Chiro (5 euro per t-shirt). Ook de truien voor €20 per stuk zijn nog steeds beschikbaar.

Wat moeten jullie allemaal meenemen?

  • een matje, luchtmatras of veldbed
  • een slaapzak en kussen
  • een pyjama en natuurlijk niet te vergeten jullie favoriete knuffelbeer
  • pantoffels of iets om gemakkelijk aan te schieten
  • eetgerief (bord of gamel, een beker, bestek en een keukenhanddoek)
  • uniform bestaande uit broek/rok, T-shirt en/of Chirotrui (dragen bij de aankomst)
  • extra speelkleren
  • toiletgerief
  • identiteitskaart verplicht vanaf 12 jaar (wordt bij aankomst afgegeven aan de leiding)

Terugreis:

Zondag 3 maart worden de ouders om 11 uur op de weekendplaats verwacht. Eerst stellen we nog even kort ons kampthema voor en geven we jullie alle nodige informatie omtrent ons kamp in de zomer. Rond 11.45 uur keert iedereen jammer genoeg weer huiswaarts. De kookploeg voorziet lekkere belegde sandwiches voor ouders en leden!

Kostprijs en betaling:

De kostprijs voor dit weekend bedraagt 25 euro per persoon. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer van de Chiro met als vermelding: “Groepsweekend 2024 en de naam/ namen kind/ kinderen”. Rekeningnummer: BE86 7360 7711 3650. We hanteren sinds dit jaar ook een sociaal tarief voor het groepsweekend. Alle info hieromtrent kan je vinden tijdens het inschrijven op de site.  

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Indien er nog vragen zijn aarzel zeker niet om iemand van de leiding te contacteren.

Wij hebben er alvast super veel zin in!!!

Groetjes de leiding.

Chelsea, Merel, Chiara, Anna, Jonah, Nette, Sophie en Lars