Christus Koning 25-26/11, spaghetti-smosjes avond

flyer rechtopstaand

Hallo iedereen!

Het is weer herfst en zelfs een beetje winter aan het worden. We kunnen allemaal de warmte wel wat gebruiken, daarom dat we naar jaarlijkse gewoonte Christus Koning organiseren. Heel veel Chiro’s in het land organiseren dit ook, dus laten we er een gezellig feest van maken!

Hoe ziet Christus Koning bij Chiro Si-Jo er uit?

  • Zaterdag 25 november om 17 uur kan je heerlijke spaghetti bolognese à volonté, alsook heerlijke smosjes komen eten. Vergeet zeker niet op tijd te bestellen, de plaatsen en porties zijn beperkt!
  • Diezelfde avond zullen de leden van elke groep, EN de leiding een prachtig actje spelen voor ouders, familie en vrienden. Dit om 20.00 uur. Blijf dus na het eten gezellig iets drinken zodat je de grote ‘show’ van de avond niet moet missen!
  • Zondag 26 november wordt elk lid om 10 uur aan de Kerk van Heide verwacht voor de Christus Koning mis. Dit is geen gewone mis maar natuurlijk een leuke mis waar elk kind iets kan zeggen! De Aspi’s spelen zelfs mee met de muziekkapel.
  • Na de mis (die om 11 uur begint) kan iedereen gratis een kom verse soep eten op de Chiro waarna de leden nog spelletjes spelen tot 15 uur.

REKENINGNUMMER:

LET OP!!: ons oude rekeningummer is sinds oktoeber 2022 afgesloten wat betekent dat betaling naar dat nummer niet meer mogelijk zijn.

BE86 7360 7711 3650 is het ‘nieuwe’ en juiste rekeningnummer!